The Wizard of Oz

Een laatste berichtje vanuit Oz!

Zaterdag werd het dagschema door elkaar geschud! In de voormiddag gingen de lessen nog normaal door, maar in de namiddag hielden we al eens een eerste doorloop van onze voorstelling. Héérlijk! We hebben ons goed geamuseerd met de super acts van de mollen en de gekke geluiden van de kruisen.

Na het avondeten maakten we ons klaar voor het free podium! We kregen fantastische acts te zien van Emma, Liesbeth en Anna-Lore, van Kobe en Linus, van Mihalis en Adriaan, van Karen en Emma, van Karen, Katrijn, Leo en Luca en van Eimear! Verder speelden alle kamermuziekgroepen het stuk waar ze deze week aan gewerkt hadden, en de mollen maakten een parodie op een dagje Kokopellikamp. Hilarisch!

En daarna was het tijd voor ons traditionele kampvuur, mét marshmallows natuurlijk! We zongen rond het vuur, en hielden ook een praatstokmoment waar iedereen die dat wou iets kwijt kon over het kamp.

Na een hele korte nacht moesten we alweer vroeg uit de veren, want de valiezen moesten worden gepakt, de kamers moesten leeg, en we moesten nog goed repeteren . Na het ontbijt vlogen we er dus al gauw weer in. We repeteerden voor onze generale repetitie ook stiekem een liedje dat we gemaakt hadden om Mama Marleen te bedanken voor de warme ontvangst en het heerlijke eten. Dat zongen we voor haar na het middageten, en daarna deden we nog een korte doorloop zodat we zeker klaar waren voor ons optreden. De middag vloog voorbij, en voor we het wisten waren alle ouders al daar!

En de rest weten jullie: we speelden een prachtig optreden! De perfecte afsluiter van weeral een zalig kokopellikamp. En toen klikte Dorothy 3x met haar schoenen, en gingen we allemaal weer naar huis want… There’s no place like home!

Scroll Up