Harry Potter!

In 2017 en 2018 hadden we bij Hogar Kokopelli een groot Harry Potter – project waar ik nog steeds enorm trots op ben. 
Het begon allemaal met ons Kokopellikamp 2017 in het Verloren Bos, met het kampthema ‘Harry Potter’.

De leerlingen kregen per uilenpost een brief die hen uitnodigde om in augustus een week in Zweinstein te komen logeren. Na wekenlang aftellen arriveerden we op Perron 9 3/4. We vonden met de sluipwegwijzer de weg naar Zweinstein, we passeerden op de Wegisweg om bij Mevr. Mallekin een gewaad te kopen, om een toverstaf te kopen bij Ollivander, en onze spreukenboeken (partituren) bij Klieder en Vlek. De sorteerhoed verdeelde ons onder bij Amotken, Kwatee of  Itzamna, en we kregen onze eerste lessen bezweringen, transfiguratie en waarzeggerij. We leerden walsen, hadden een Kerstbal, speelden zwerkbal, verdienden afdelingspunten en we repeteerden dat het een lieve lust was. 

Rond pasen 2018 hadden we een paaskamp, waar we niet alleen repeteerden, maar ook attributen en decors maakten voor onze concerten, en dan, op 28 april was het eindelijk zo ver. Toen kreeg ook ons publiek voor 2 dagen toegang tot de wonderlijke wereld van tovenarij en hekserij, en speelden we voor hen de muziek van de 8 films.

De zaal was letterlijk omgetoverd tot Zweinstein, compleet met zwevende kaarsen, mandragora’s, vliegende sleutels, de spiegel van Negereb, en zelfs Jammerende Jenny op het toilet!
Het waren enkele onvergetelijke en magische weken!

Nog meer foto’s van de concerten, van de voorbereidingen, van de versieringen kunnen jullie hier zien.Β Hieronder ook enkele filmpjes! Je vindt er nog meer op ons YouTube kanaal.

Scroll Up