Hoogtepunten

Omdat de site vernieuwd is, en het onmogelijk is om al het beeldmateriaal van de voorbije 16 jaar te verhuizen, heb ik ervoor gekozen om hier in het archief slechts enkele hoogtepunten van 16 jaar Hogar Kokopelli te plaatsen. 
Naast onze jaarlijkse kerstconcerten, lenteconcerten en jaarconcerten, waren zeker onze jaarlijkse Kokopellikampen echte uitschieters!

Verder waren het Kerstconcert (2015) en het Schimmenconcert (2016), om het 10-jarige jubileum van Hogar Kokopelli te vieren, absolute hoogtepunten. En in 2017 waren er onze Harry Potter concerten. On-ver-ge-te-lijk!

In 2018 speelden we een Kerstconcert van een onwaarschijnlijk hoog niveau, met de muziek van op ons Avalon-kamp, en met een koor aangevuld met ouders en sympathisanten. 

Tijdens het schooljaar 2019 – 2020 hebben we om gekende redenen de meeste van onze activiteiten  moeten annuleren, en in 2020 – 2021 waren al onze concerten virtueel. Of dat een hoogtepunt was laat ik in het midden, maar noemenswaardig waren onze video’s wel! In mei 2021 was er een klein lichtpuntje, en mochten we buiten repeteren en een concert brengen voor passanten. Een initiatief van VLAMO, “Fermate”. Het deed ongelofelijk deugd om weer samen te kunnen spelen.

In 2021 – 2022 zijn we nog wat voorzichtig met plannen, en houden we de concerten vooralsnog kleinschalig en binnenshuis, maar we snakken ernaar om in 2022 wel weer een groot Kerstconcert te mogen spelen. Fingers crossed!

Scroll Up