Kokopellikamp 2023!

Wij tellen al weer af naar de zomer! Ons Kokopellikamp zit er weer aan te komen en wij kijken er al zo erg naar uit!

Volg het gele klinkerpad en ga met ons mee! Wij gaan naar de het land van Oz! We gaan de muziek van deze film (uit 1939!) spelen en zingen, en we maken samen een muziektheatervoorstelling hier rond.

We werken de hele week met een vast uurrooster in kleine groepen per leeftijd en niveau. Er zijn 4 begeleiders die je elke dag lesgeven in koor (Maddy en Katrijn), orkest (Maddy), samenspel (Maddy en Katrijn) en theater (Karen). Daarnaast is er ruimte voor sport en spel en knutselen (decor, attributen) met Mihalis en Karen, en kamermuziek met Maddy en Katrijn. Elke avond doen we met de hele groep een avondactiviteit (bosspel, quiz, …), en als het weer het toelaat is er de laatste avond een prachtig kampvuur na het free podium. Tegen het einde van de week brengen we de muziek en het theater dat we maakten samen. We bouwen er dan een hele voorstelling rond die de ouders en sympathisanten kunnen komen bekijken op 13 augustus in de namiddag.

Zin om mee te gaan? Als je een strijkinstrument bespeelt, of een houtblazer of harpist(e) bent kan je misschien nog mee!

Van 6 tot en met 13 augustus in De Hagaard in Overijse. (op de affiche hieronder staat nog verkeerdelijk Lemmensinstituut)

Contacteer ons voor meer info!

Scroll Up