NIEUW!

Al begin 2020 nam ik contact op met Vicky om me te helpen met het maken van een nieuwe website. Ik vond haar realisaties prachtig, ze maakte zulke mooie portretten van mensen! En dan bedoel ik niet alleen letterlijk, haar foto’s en video’s vertelden verhalen! Ik was door haar beelden zo geboeid door de mensen die ze voor haar lens kreeg, dat ik op zoek ging naar hun website, omdat ik benieuwd was naar hun verhaal. Ik contacteerde haar meteen, we voelden allebei een klik, en de eerste afspraak werd gemaakt. Eind maart 2020 zouden we samen zitten en kijken wat ze voor mij en voor Hogar Kokopelli kon betekenen. En toen kwam covid-19 op de proppen en veranderde de wereld ineens…


We stelden onze afspraak uit, en nog maar eens, en nog maar eens.
Ondertussen stond de wereld bij Vicky ook niet stil. SilverSixPence werd The Untold. Maar het leuke was dat het alleen maar nรณg beter paste bij wat ik voor ogen had: een totaalpakket, een home style voor Hogar Kokopelli, met uiteraard foto’s, maar ook met een video, met een kleurenpallet dat herkenbaar was, een logo, en met animaties om die prachtige Kokopelli – die al sinds het ontstaan van Hogar Kokopelli in 2006 zo inzetbaar bleek – nog meer te doen leven.
The Untold wil verhalen van mensen zichtbaar maken met beelden, zowel statisch als bewegend, met tekeningen en animaties. En dat was helemaal wat ik zocht!

In de zomer van 2021 was het eindelijk zo ver dat we met genoeg mensen bijeen mochten komen om foto’s te nemen voor mijn verhaal. 
Op mijn website vertelt The Untold mijn verhaal, hier maakt Vicky zichtbaar wie ik ben en wat ik doe, hier maakt ze Hogar Kokopelli zichtbaar.
โ€‹Dankjewel Vicky, om – zoals mijn zoon het zei – de ‘vibes’ zo goed te hebben weten pakken en ze zo mooi weer te geven. Dankjewel om mijn verhaal te hebben verteld, het zichtbaar te hebben gemaakt,  zoals ik dat zelf enkel maar kon door het te leven.

Vicky is een creatieve duizendpoot! Zij runt niet alleen The Untold, maar ook Prentjesmaker en In de wonderkamer. Ga zeker eens kijken op haar sites, of volg haar op Instagram of Facebook, bijna elke dag passeert er dan een stukje schoonheid, een stukje genieten, een stukje rust in onze drukke dag! Ze maakt ook kunstcursussen voor groot en klein, voor jong en oud. Absoluut de moeite om eens uit te zoeken voor als je bij slecht weer iets zoekt om met de kinderen te doen, of gewoon op een moment dat je er zin in hebt.

2 thoughts on “NIEUW!

  1. Tijl Bossuyt says:

    Proficiat en graag kom ik eens zien hoe dat allemaal werkt . De website is helder; duidelijk en heerlijk om naar te kijken

    1. Maddy says:

      Dank je Tijl! Fijn dat je naar de website bent komen kijken. Altijd welkom ‘in het echt’!

Comments are closed.

Scroll Up