Ringen en Rituelen

Vanmorgen werden we gewekt door Maddy op de viool. Na het ontbijt begonnen we weer aan een drukke dag met de sing-in. Daar leerden we een nieuw liedje. Leo herkende de Scandinavische taal niet, en dacht dat het een Duits liedje was. Het zal aan het vroege uur gelegen hebben.

Na het samenspel en koor was het tijd voor de les improvisatietheater. We leerden hoe we een personage konden verzinnen vanuit het niets, en speelden een scène over een bushalte waar de meest bizarre figuren op hun bus wachtten.

Tijdens sport en spel maakten we de power sticks waar we gisteren aan begonnen af. We versierden onze stokken verder, dachten na over een kracht die we konden gebruiken tijdens het kamp en verbonden die aan onze stok. Die zal zeker van pas komen als we moe worden van al het muziekmaken!

Na het avondeten kwam Hilde langs en nam ons mee naar buiten. Daarna mochten we nog even napraten in de bar, en sloten af met een verhaaltje van Bert. Een geslaagde afsluiter van weer een leuke en vermoeiende dag!

De Hobbits

Scroll Up