The Misty Mountains

We stonden vanochtend op in de Misty Mountains, er hing een dikke mist over het park. Daarom begonnen we de dag met het zingen van een lied over Moeder Aarde, want helaas had de mist die Saruman had opgetrokken rond ons kamp veel invloed. De violen, die na de lange droogte ineens zoveel vochtige lucht kregen, ontstemden allemaal volledig. Gelukkig konden we de mist weg zingen met ons Elfengezang en toen brak de zon weer door!

Na onze bijna muziekvrije dag gisteren hebben we vandaag weer heel hard gewerkt. De Hobbits hebben de Elfen serieus moeten helpen met tellen, want dat kunnen Elfen precies niet zo goed!

Vandaag sloot de cirkel zich ook heel mooi tussen de verschillende lessen en de workshops met Hilde gisteren. Alles paste ineens in elkaar: de dingen die Maddy ons vroeg om te doen bleken dingen te zijn die we op onze intentie bij ons lichtje gezet hadden, en wat we leerden bij theater over een personage neerzetten was exact wat we nodig hadden om het lied te kunnen zingen. Ineens klikte het bij iedereen, en nu klinkt het koor fantastisch!

Geen kamp zonder levend stratego, en dat was dan ook waar we de dag vandaag mee afsloten. Gandalf, Frodo en Sam, Boromir en Aragorn, Gimli en Legolas… ze waren allemaal van de partij, en ook de Balrog en Saruman. We hadden ook 2 Nazg├╗l achter ons aan! Het was tegen het einde van het spel al zo donker dat Roan gewoon onder de vlag van het andere kamp door kroop zonder ze te zien!

De Mensen

Scroll Up